- YHDISTY KORKEAMPAAN ITSEESI -

Jokainen meistä on osa Ykseyttä. Lukemattomien inkarnaatioiden myötä olemme kuitenkin unohtaneet tämän ja yhteytemme Korkeampaan Minäämme on uinuvassa tilassa. Voimme herättää tätä yhteyttä yhdistymällä sielumme värähtelyyn meditoimalla, energiahoidoilla, mantroilla jne.

Celestial Aura Healing perustuu yksinkertaiseen metodiin; yhdistymällä sielunvirtaukseen ja sen myötä Luojan sydänkeskukseen saamme yhteyden maailmankaikkeuden pyhään, parantavaan energiaan. Tässä ehdottoman rakkauden syleilyssä voimme kohdata sisäiset haavamme ja parantaa ne.

Celestial Aura Healing -parantaja-näkijäkoulutus on Reiki Seichem Master Antti Häyhän luoma vajaan vuoden kestävä henkisen kasvun ja intuitiivisen parantamisen koulutus. Antilla on 25 vuoden kokemus henkisen polun aktiivisesta kulkemisesta ja yli 15 vuoden kokemus energiaparantamisesta. Koulutus perustuu osin tanskalaisen henkisen opettajan Asger Lorentsenin opetuksiin ja Antin omiin kokemuksiin parantajana ja kouluttajana.

CCH-merkki.png

PARANTAJA- & NÄKIJÄKOULUTUS
Alkaa 12.11.2021 Jyväskylässä

Holy Healing -koulutus päivittyy nyt Celestial Aura Healing -koulutukseksi.

 

Celestial Aura Healing jakautuu Parantajakoulutukseen (8 kk) ja Näkijäkoulutukseen (3 kk).

 

Parantajakoulutus kestää 8 kk. Sisältää 4 viikonloppukoulutusta, jolloin harjoitellaan myös hoitamista ja 3 käytännön hoitopäivää sekä lopputyöpäivän. Nämä aina kuukauden välein. 

 

 Osa koulutuksesta on mahdollista suorittaa Zoomin avulla etänä. Parantajakoulutuksessa opitaan energiaparantamisen lainalaisuudet ja Celestial Aura Healing -metodi sekä hyvin paljon henkiseen kasvuun liittyvää tietoa ja ymmärrystä. Syvällinen oman polun ymmärtäminen on koulutuksen yksi päätarkoituksista. 

 

Näkijä-meediokoulutus on Parantajakoulutuksen valinnainen jatko-osa, kesto 3 kk. 

 

Koulutus on Jyväskylässä Mandalatalolla. Päivämäärät ovat seuraavat:

 

* I vkloppu: pe-su 12.-14.11. 

* Hoitopäivä: La 4.12. 

* II vkl: la-su 22.-23.1.

* Hoitopäivä: La 26.2.

* III vkl: La-su 26.-27.3.

* Hoitopäivä: La 23.4. 

* IV vkl: La-su 28.29.5. 

* Lopputyöpäivä: La 18.6.

 

Näkijäkoulutus jatkuu:

* V vkl: La-su elokuussa

• Etäpäivä syyskuussa

* VI vkl lokakuussa

 

 

 Celestial Aura Healing Parantajakoulutus maksaa 1650 € (sis alv 24%). Se on mahdollista maksaa korottomissa osissa, esim kymmenessä kuukausi erässä ’a 165 €.

 

Näkijä-jatkokoulutuksen hinta on 600€. Se on siis valinnainen optio, jossa syvennytään vahvempaan selvänäkökyvyn käyttämiseen.

Celestial Aura Healing on koko aurakentän selvänäköinen skannaus ja korkeavärähteinen eheyttäminen Luoja-valon siunaamana. Hoidossa voi tulla esiin erittäin vanhoja, syvällä piilossa olleita haavoja ja traumoja, joilla on ollut vaikutusta auran korkeampi värähteisiin kerroksiin.

 

Pääsääntöisesti energiahoidoissa työskennellään auran alempien kehojen kanssa ja ylemmät henkikehot jäävät hoitamatta. Siellä on usein jopa miljoonia vuosia vanhoja kokemuksia, jotka ovat ylläpitäneet energiakehojen "vuotamista" tai mahdollistaneet ulkopuolisten, haitallisten energioiden sisäänpääsyn kenttään.

Holy trinity.png

KYSY OMALLE PAIKKAKUNNALLESI!

Syväluotaava ja intensiivinen kurssi, joka jatkaa sieluyhteyden tuolle puolen, Korkeimpaan Minääsi ja yhdistymiseen Luojan, Elämän kanssa. Koulutuksessa puretaan sydänkeskuksen syvimpiä traumoja ja puhdistetaan mm. pimeän energian ja mustan magian sidoksia ja tasapainoitetaan karma-kuormaa.

Koulutus lisää suunnattomasti valoa olemukseesi ja auttaa sinua toimimaan entistä vahvemmin sielutehtäväsi mukaisesti sekä ohjaa luottamaan sisäiseen ohjaukseesi kohti jumalaista tosiolemustasi. Tämä kaikki vahvistaa kykyäsi manifestoida elämääsi iloa, runsautta, kauneutta ja tasapainoa.

Kurssiin sisältyy jokaiselle henkilökohtaisesti kanavoitu ja maalattu Korkeimman Minän -aktivointimaalaus.

Kurssin tarkempi info täällä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 

Antti Häyhä, reiki seichem master, intuitiivinen energiahoitaja ja -kouluttaja, 040 729 3416, antti(ät)holy-healing.com. 

CCH-merkki.png

Celestial Aura Healing -metodilla irti peloista ja addiktioista.
Pe 1.10. klo 18-21. Villa Valo

Syväparannus ja meditaatio ilta Oulussa, Villa Valossa!

Celestial Aura Healing on koko aurakentän selvänäköinen tulkinta ja korkeavärähteinen eheyttäminen Luoja-valon siunaamana. Hoidossa voi tulla esiin erittäin vanhoja, syvällä piilossa olleita haavoja ja traumoja, jotka voivat oireilla pelkoina, riippuvuuksina, tasapainottomuutena jne.

Pääsääntöisesti energiahoidoissa työskennellään auran alempien kehojen kanssa ja ylemmät henkikehot jäävät hoitamatta. Auramme uloimmissa kehoissa on tallentuneena jopa miljoonia vuosia vanhoja kokemuksia, jotka ovat ylläpitäneet energiakehojen "vuotamista" tai mahdollistaneet ulkopuolisten, haitallisten energioiden sisäänpääsyn kenttään. Erilaiset energeettiset haluja ja himoja ruokkivat entiteetit viihtyvät myöskin auran eri kerroksissa.

Illan aikana jokainen osallistuja saa yksilöllisen hoidon ja tulkinnan auransa tilasta. Ryhmäkoko on rajoitettu. Varaa paikkasi siis ajoissa 

Paikkana Villa Valo, Asemakatu 12, 90100 Oulu

Illan hinta: 40€

Ilmoittautumiset:

Antti Häyhä
antti@holy-healing.com
040-7293416