top of page
Celestial Aura Healing-koulutus on täysin uudenlainen tapa valmistua energiahoitajaksi. 

CELESTIAL AURA HEALER
-KOULUTUS

OPISKELE INTUITIIVISEKSI PARANTAJAKSI

Holy Healing -koulutus päivittyy nyt Celestial Aura Healing -koulutukseksi.

 

Celestial Aura Healing jakautuu Parantajakoulutukseen (9 kk) ja Näkijäkoulutukseen (3 kk).

 

Kokonaisuus ei ole ihan vielä täysin kasassa, mutta pääpiirteissään perus-Parantajakoulutus kestää 9 kk. Sisältää 4 viikonloppukoulutusta ja 4 käytännönopettelu ja hoitopäivää sekä lopputyöpäivän. Nämä aina kuukauden välein. 

 

Suosin lähiopetusta, joitakin osia on mahdollista suorittaa etänä. Parantajakoulutuksessa opitaan energiaparantamisen lainalaisuudet ja Celestial Aura Healing -metodi sekä hyvin paljon henkiseen kasvuun liittyvää tietoa ja ymmärrystä. Syvällinen oman polun ymmärtäminen on koulutuksen yksi päätarkoituksista. 

 

Näkijä-meediokoulutus on Parantajakoulutuksen valinnainen jatko-osa, kesto 3 kk. 

 

Koulutus on Jyväskylässä Mandalatalolla. Päivämäärät ovat seuraavat:

 

* I vkloppu: pe-su 12.-14.11. 

* Hoitopäivä: La 4.12. klo 10-17

* II vkl: la-su 22.-23.1.

* Hoitopäivä: La 26.2.

* III vkl: La-su 26.-27.3.

* Hoitopäivä: La 23.4. 

* IV vkl: La-su 28.29.5. 

* Lopputyöpäivä: La 18.6.

 

Näkijäkoulutus jatkuu:

* V vkl: La-su elokuussa

• Etäpäivä syyskuussa

* VI vkl lokakuussa

 

 

 Celestial Aura Healing Parantajakoulutus maksaa 1650 € (sis alv 24%). Se on mahdollista maksaa korottomissa osissa, esim kymmenessä kuukausi erässä ’a 165 €.

 

Näkijä-jatkokoulutuksen hinta on 600€. Se on siis valinnainen optio, jossa syvennytään vahvempaan selvänäkökyvyn käyttämiseen.

Celestial Aura Healing on koko aurakentän selvänäköinen skannaus ja korkeavärähteinen eheyttäminen Luoja-valon siunaamana. Hoidossa voi tulla esiin erittäin vanhoja, syvällä piilossa olleita haavoja ja traumoja, joilla on ollut vaikutusta auran korkeampi värähteisiin kerroksiin.

 

Pääsääntöisesti energiahoidoissa työskennellään auran alempien kehojen kanssa ja ylemmät henkikehot jäävät hoitamatta. Siellä on usein jopa miljoonia vuosia vanhoja kokemuksia, jotka ovat ylläpitäneet energiakehojen "vuotamista" tai mahdollistaneet ulkopuolisten, haitallisten energioiden sisäänpääsyn kenttään.

bottom of page