top of page

12-chakrajärjestelmä & valokeho

Viimeisen parin vuoden ajan olen saanut meditaatioissani sekä healinghoito-asiakkaideni kanssa visioita ja tuntemuksia kehon ulkopuolisista chakroista. Niitä on sijainnut päälaen yläpuolella, jalkapohjissa sekä niiden alapuolella.


Aikaisemmin en ollut juurikaan näistä “uusista” chakroista kiinnostunut, pidin niitä vain new age hypetyksenä ja olin enemmän “vanhan koulukunnan miehiä”. Muistiini oli kaivertunut edesmenneen opettajani Asger Lorentsenin sanat “Oppikaahan nyt ensin tulemaan toimeen näiden seitsemänkin kanssa” kun joku kurssilaisista oli kysellyt uusista energiakeskuksista ja –virtauksista.


Lisääntyvässä määrin aloin kuitenkin saada opastusta uusien energiakeskuksien sekä valokehojen aktivoimiseen.


Olen aktivoinut niitä avaamalla ensin sydänchakran yhteyden kultaiseen tai valkokultaiseen energiavirtaukseen, joka laskeutuu Luojan sydänkeskuksesta sielun sydämen kautta persoonalliseen sydänkeskukseen.


Kehomme sisällä sijaitsevat seitsemän chakraa harmonisoituvat ja tasapainottuvat ja lopulta koko kehon kaikki solut hengittävät tätä Luojan kirkkautta. Elämänenergia ei enää siirry meihin pelkästään fyysisen hengityksen ja ruuan kautta, vaan koko energiakehomme virittyy hengittämään praanaa. Pyhä Elämä hengittää ja virtaa kauttamme.


Tämä kohottaa hyvin nopeasti värähtelytasoamme ja alkaa avata tietoisuuttamme “korkeammille” chakroillemme. Nämä energiakeskukset ovat aiemmin olleet käytössämme, mutta noin 13 000 vuotta sitten tapahtunut kollektiivinen tietoisuuden tason aineeseen sukeltaminen on sulkenut ne kokemuspiirimme ulkopuolelle. Nyt ikäänkuin otamme ne takaisin käyttöömme. Kaikki tapahtuu luonnollisesti, pakottamatta ja yksilön sielun suunnitelmaa kunnioittaen.Chakrat


1.Tähtiportti sijaitsee n. metrin verran päälaen yläpuolella. Väri: Kulta

2. Sielutähti on n. 15-30 cm päälaen yläpuolella. Väri: purppura.

3. Kausaalichakra n. 8-10 cm takaraivosta taaksepäin. Väri: valkoinen.

4. Kruunuchakra sijaitsee päälaella. Väri: violetti.

5. Kolmas silmä sijaitsee silmien välissä, otsan keskellä. Väri: indigo.

6. Kurkkuchakra on kurkussa. Väri: turkoosi.

7. Sydänchakra löytyy keskeltä kehoa, rinnan alaosasta. Väri: vihreä.

8. Solar plexus sijaitsee pallean alueella (noin kämmenen leveys navasta ylöspäin).

Väri: keltainen.

9. Napachakra. Väri: oranssi.

10. Sakraalichakra sijaitsee alavatsassa (noin kämmenen leveys navasta alaspäin).

Väri hempeä vaaleanpunainen.

11. Juurichakra sijaitsee selkärangan tyvessä, peräaukon ja sukuelimien välissä. Väri:punainen.

12. Maatähti sijaitsee n. metrin jalkapohjien alapuolella. Väri: musta.Chakrojen kuvaus

(lähde Diana Cooper sekä www. http://johankatja.wordpress.com)


Tähtiportti: Atlantiksen kukoistuksen aikana tama chakra oli kaikilla avoin, ihmiset olivat yhteydessä Alkulähteeseen. Tähtiportti-chakran kautta olemme yhteydessä minuutemme puhtaimpaan, jumalalliseen ytimeemme, Minä Olen Läsnäoloon. Se on se kuolematon ja kirkkain kipinä, joka on Luojan sydämestä maailmaan aikojen alussa sinkoutunut.


Sielutähti on yhdistävä tekijä tähtiportin ja kausaali- ja kruunuchakrojen välillä. Sen kautta virtaa puhdasta tähtiportin energiaa ja se muuntaa sen nykyihmisten sielun värähtelyille sopivaksi. Fyysisen kehon kuoleman hetkellä Henki siirtyy sielutähteen. Sielutähti- ja Maatähtichakra ovat yhteydessä keskenään.


Kausaalichakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon sillä edellytyksellä, että kykenemme vapauttamaan itsemme oppimistamme uskomuksista. Kausaalichakran kautta saamme visoita ja uusia viestejä korkeammilta henkisiltä tasoilta. Tämä chakra avautuu vasta kun mielenhallinta on vakaata.


Kruunuchakraa symboloi tuhatterälehtinen lootus, joka avautuu ottamaan vastaan valoa sielulta.


Kolmas silmä on selvänäköisyyden, jumalallisen viisauden ja korkeamman mentaalisen parantamisen keskus.


Kurkkuchakra on itseilmaisun keskus. Sen kautta ilmaisemme sisäisen totuutemme.

Sydänchakra on empatian, sympatian, myötätunnon ja pyyteettömän rakkauden keskus. Siinä yhdistyvät Taivaan ja Maan energiat. Sydänkeskus on persoonallisuuden ja hengen sulatusuuni.


Solar plexus on tiedon chakra, ja useimmilla ihmisillä siihen on varastoitunut pelkoja. Kun se kehittyy, meistä tulee levollisia, seesteisiä ja syvästi rauhallisia.


Napachakra on tunteiden, aistillisuuden ja seurallisuuden keskus. Oranssi väri viittaa seurallisuuteen ja ystävällisyyteen samaten kuin emotionaaliseen sopusointuun.


Sakraalichakra on luovuuden, uuden elämän synnyttämisen ja seksuaalisuuden keskus. Hempeä vaaleanpunainen on lempeyden väri, joka edustaa seksuaalisuuden henkeä, ei karkeita halun tai himon tunteita. Se rauhoittaa ja tyynnyttää sekä rohkaisee rakkauden ja hoivaamisen tunteita. Se poistaa kiihkon seksuaalisesta kohtaamisesta ja palauttaa kauneuden ja ilon rakkauden seksuaaliseen osoittamiseen.


Juurichakra pyrkii täyttämään perustarpeemme eloonjäämisen, suojan, ruoan ja turvallisuuden suhteen.


Maatähti sekä kaksi sivuchakraa jalkapohjissa muodostavat alaspäin osoittavan kolmion. Tämä kolmio kanavoi jumalallista energiaa fyysisen kehon läpi itse maahan luoden ykseytemme maapallon kanssa. Musta edustaa henkiin herättämistä sekä uusiutumista ja siihen sisältyy se mitä voimme olla. Musta kehottaa meitä olemaan paikallamme; odottamaan luottavaisesti ja äänettömästi uudestisyntymäämme. Kaikki maalliset uudet mahdollisuudet odottavat meitä siellä.


Tähtiportti, sielutähti ja kausaalichakra voivat ilmentää kirkkainta valoaan vain kun maatähti on aktiivinen. Maatähtichakra on hyvä aktivoida samaan aikaan kuin kolme ylimpää chakraa.

* * * * * *

Chakrajärjestelmämme ei rajoitu pelkästään näihin 12 chakraan, vaan laajenee 22 järjestelmään ja siitä vielä hienojakoisemmaksi ja korkeavärähteisemmäksi tietoisuutemme kehittymisen myötä.

Pidän 12-chakran ja valokehon aktivointikursseja pyynnöstä. Teen myös yksityishoitoja, hinta 70 € (sis. alv.)

energiahoitaja, reiki Seichem master

antti(ät)mandalatalo.com

040 729 3416

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page