top of page

Luonnonhenkien ja deevojen merkitys hyvinvoinnillemme

Työskentelen päivisin Vaajakoskella, aivan lähellä virtaavaa vettä ja mahtavan Kanavuoren kupeessa. Kanavuoren huippu on noin 200 metriä meren pinnasta ja yli sata metriä viereisen Vaajavirran pinnasta. Tämän parin vuoden aikana kun olen päivittäin käynyt Vaajakoskella töissä, on minulle koko ajan vahvistunut yhteys luontoon ja luonnonhenkiin. Kesäisin syön lounaani yleensä ulkona rantakalliolla, virtaavan veden äärellä. Katselen kuinka vesi kimaltelee auringonpaisteessa ja kuinka kalat uiskentelevat rantakivien lomassa. Samalla keho ja mieli hiljenee ja mahdollinen tunnetason stressi puhdistuu.

Kuluneen syksyn aikana minulle on alkanut avautua sisäinen tunne ja tieto sekä osittain myös selvänäköinen informaatio Kanavuoren yllä asustavista deevoista. Kanavuorella on kaksi huippua; aivan 4-tien kupeessa oleva Etu-Kanavuori ja kauempana, junaradan pohjoispuolella oleva "Taka-Kanavuori". En tiedä sen virallista nimeä :)

Etu-Kanavuoren yllä leijuu suuri ja kirkas, feminiininen deeva, joka säteilee kaunista energiaa ympäristöön. Usein olen nähnyt hänen sijoittuvan vuoren huipun yläpuolelle, radiomaston paikkeille. Tämä deeva tuntuu olevan useita kymmeniä metrejä korkea ja hyvin puhdas, mahtava valo-olento. Tunnen kuinka hän kohottaa alueen energioita ja yhdistymällä tietoisemmin hänen energiaan, pystyn puhdistamaan aurani eri kerroksia tehokkaammin. Ja varmasti hän vaikuttaa myös "taustalla" kun en ole tietoisesti yhteydessä hänen energiakenttään.

"Taka-Kanavuoren" deeva vaikuttaisi minusta olevan maskuliininen, aivan kuin tämän feminiinisen deevan puoliso. Hän on jäänyt minulle vielä mysteeriksi enkä ole oikein päässyt tutustumaan ja tutkimaan hänen energioitaan. Väriltään hän vaikuttaa minusta kultaiselta. Jollain lailla näistä kahdesta olennosta tulee mieleen Lothlórien haltia-pariskunta Galadriel ja Celeborn Taru Sormusten Herrasta -romaanista. Siinä kuningatar Galadrielin puoliso Celeborn oli myöskin enemmän taka-alalla.

Luonnon merkitys hyvinvoinnille on äärettömän suuri. Puut, etenkin männyt, pystyvät puhdistamaan raskaita energioitamme hyvin tehokkaasti. Eli metsään kannattaa astua aina silloin, kun olo raskas ja mieli synkkä. Hiljaa mielessään pyytäen, että puut ja luonnonhenget auttaisivat oman energeettisen kuorman keventämisessä. Luonto auttaa auliisti, puut muuntavat raskaan energian vaivattomasti, siitä ei kannata murehtia. Kunhan ei jätä fyysisen tason roskia jälkeensä luontoon. :)

Tyttäreni Pinja-Maria Kanavuorella keväälä 2017.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page